Onze koffie

Ontdek onze favoriete koffieklassiekers: Van intens tot mild tot vol en fluweelzacht.

We houden van koffie in al zijn vormen

Espresso

Kort en krachtig

De espresso met zijn rijke aroma vormt het hart van onze koffiespecialiteiten. Hij is de elegantste variant onder de koffiedranken. Hij is het resultaat van onze intensieve roostering.

Double Espresso

Dubbel krachtig en intens

De espresso met zijn rijke aroma vormt het hart van onze koffiespecialiteiten. Het is de meest elegante variant onder de koffiedranken. De dubbele espresso wordt bereid door twee shots van onze espresso met intensieve branding.

Lungo

Helder en klassiek

De klassieke zwarte koffie, met als basis onze krachtige espresso. Zijn mooi crema is een referentie voor zijn smaak - met deze koffiespecialiteit is het puur genieten

Cappuccino

Schuimend en fijn

Een heerlijke mix van 1/3 intense espresso, 2/3 melkschuim. Deze romige fijne koffiespecialiteit is niet voor niets een van de populairste klassiekers.

Latte

Fijn en rond

Onze Latte verwent je met een geslaagde mix van een fijne espresso en opgestoomde romige melk. Een populaire koffiedrank, niet alleen bij het ontbijt.

Flat White

Vol en zacht

Een heerlijke combinatie van twee aromatische espressoshots, afgewerkt met 1/3 fijn melkschuim. Een waar koffiegenot voor mond en ogen.

Bezoek ons op een van onze Costa-locaties en ervaar de diversiteit van Costa Coffee